Bliv sponsor i ØFC

Partnere og sponsorer spiller en vigtig rolle i Ølstykke Fodbold Club og er med til at sikre driften og en flot fremtræden af Ølstykke FC's hold. Et sponsorat har har stor betydning for det lille ekstra, der betyder så meget for bl.a. vores mange ungdomsspillere.

I Ølstykke FC bestræber vi os kontinuerligt på, at blive dygtige til at giver vores partnere og sponsorer værdi tilbage for deres engagement i klubben.

Som partner og sponsor i Ølstykke FC får du alt efter hvilket sponsorat, du tegner, eksponering  følgende måder:

• Eksponering via stadionskilt/bandereklame
  • Eksponering på spiller tøj
  • Eksponering via speaks før under og efter kampe
  • Eksponering Ølstykke FC’s sociale medieplatforme
  • Eksponering i sponsornyhedsbreve som "Sponsorkontakten"
  • Netværksmuligheder med andre sponsorer i forbindelse med forkamps- og sponsorarrangementer

Yderligere får du som partner og sponsor adgangskort til gratis adgang til kampen på Ølstykke Stadion samt et antal "Sponsortak" til gratis køb i boden på stadion og i Caféen i klubhuset.

Der er mange muligheder for at opnå promovering sammen med Ølstykke FC.

Følg vores daglige eksponering af sponsorer her:

Ønsker du at høre mere, er du altid velkommen til at kontakte én af vores sponsorkoordinatorer, som kan vejlede dig og finde en gensidig værdifuld løsning.

Kontakt Ølstykke FC’s sponsoradministration:

Sponsorkoordinator Lars Larsen, tlf.  4054 9921, mail: suppleant@øfc.dk

eller ØFC's administration, tlf. 4717 9286, mail: adm@øfc.dk

Vi ser frem til at høre fra dig eller din virksomhed.

Sponorudvalget i Ølstykke FC