Velkommen til Ølstykke FC

Vi er en af Nordsjællands store klubber og vores målgruppe er spillere af begge køn og i alle aldre. Vi skaber rammerne for alle spilleres fodboldmæssige udvikling, sundhed og sociale fællesskab.

Her på vores hjemmeside kan du læse mere om klubbens DNA samt finde praktiske informationer om de enkelte årgange, kontaktinformation mv.

Hvis du er i tvivl om hvem du skal kontakte først, så er det nemmest at kontakte ØFCs forretningsfører, Pia Dalgaard. Kontaktinformation står under "Kontakt kontoret".

Nyt fra kontoret
27. juni kl. 16:00 Legebold holder sommerferie. Så snart vi har en dato for opstart, skriver vi det her. I ønskes en rigtig god sommer.
27. juni kl. 15:51 FINAL4 stævne
Nyt fra kontoret
27. juni kl. 15:49 Ølstykke FC’s kvinde-seniorhold blev fejret med manér efter en fornem oprykning til 2. division.
Nyt fra kontoret
12. april kl. 09:55 Ølstykke Fodbold Club åbner dørene op for Ukrainske flygtningebørn
Nyt fra kontoret
28. marts kl. 14:47 Sidste gang for indendørs Legebold er søndag den 10. april kl. 9-10. Søndag den 17. april fortsætter Legebold på græs kl. 9-10.
22. marts kl. 12:34 Ny bestyrelse i ØFC