Menu

Vild sejr til ØFC-pigerne - 9-0 over Farum BK

image Topscorer i kampen mod Farum BK, topscorer i ØFC og topscorer i Kvindesjællandsserien - ØFC's Christine Kelm. Sponsor: Journalist og Fotograf Claus Birch. Foto: clausbirch.dk.
06. oktober 2019 kl. 14:21

Ølstykke FC Kvindesenior 1 vs Farum Bk, Sjællandsserien, lørdag den 5. oktober 2019 kl. 12:00, Scan-Group Ølstykke Stadion: 9-0. ØFC’s målscorere: 10. minut Christine Kelm, 25. minut Nia Nyrup, 30. minut Line Hedegaard, 50. minut Christine Kelm, 55. minut Christine Kelm, 72. minut Christine Kelm, 74. minut Heidi Viborg, 89. Carina Kjøller Vergmann.

Af træner Line Forsberg Andersen.

Dagens modstander var Farum Bk. Et klart bundhold i rækken, men som de seneste kampe har været på bedre kurs med knebne nederlag og en uafgjort i Herlufsholm, og en gratis sejr mod Brøndby som udeblev. Der var dog ingen tvivl om, at vi trods dette, absolut skulle have 3 point på kontoen.

Det var da også os, der sad på alt spillet fra start til slut. Vi spiller generelt fin og tålmodig fodbold, genererer som vanligt masser af chancer og går til pausen med en sikker 3-0 føring. Lidt mere lettet over, hvor “nemt” det gik end forventet, men med en klar fælles forståelse af, at der skulle arbejdes lige så hårdt og spilles endnu bedre i anden halvleg. Og det blev der. For den ene chance efter den anden blev udnyttet og vi får scoret intet mindre end 6 gange i anden halvleg.

Kampen ender derfor med en komfortabel 9-0 sejr, hvilket var langt mere end forventet og derfor i særdeleshed giver blod på tanden efter flere point i de sidste tre kampe. Værd at fremhæve er, at Kelm i denne kamp scorer intet mindre end 5 mål. Hun indtager derfor førstepladsen på topscorerlisten i rækken med hele 14 mål, og de øvrige spillere skal have stor ros for gang på gang at sætte hende flot i scene. De øvrige mål blev scoret af Viborg, Hedegaard, Mia og Verge. Det er en meget svær række den kvindelige Sjællandsserie og som vanligt er der ikke langt fra bund til top pointmæssigt. Så selvom vi nu indtager en fin midterplacering i rækken med kun 3 kampe igen er intet sikkert. Vi ved, at vi også skal møde Brøndby om 2 kampe, og de plejer at lave et stunt de sidste 3-4 kampe, hvor de henter gode spillere ned for at redde holdet i sidste øjeblik. Så intet er afgjort for os endnu.

Se kampfakta og holdopstillinger - klik her.

Se stillingen i tabellen - klik her.

Rundens sponser er Catering4u

Catering4u er et nyt lokalt firma siden februar 2019. Som navnet siger beskæftiger Catering4u sig med mad og catering. Firmaets indehaver Sima Ramazanloo og Peder Jensen har begge mange års erfaring inden for restaurations- og eventbranchen. Peder, der er kok, tage sig af maden, mens Sima, der har 8 års erfaring inden for restaurations- og eventbranchen, står for service og den udadvendte del af firmaet.

Catering4u har overtaget køkkenet fra det tidligere Brett’s Dinner på Tinghøjvej 5 i Værebro. Her har Catering4u et stort og professionelt køkken og godt udgangspunkt for firmaets services.

Catering4u’s mission er at lave mad baseret på friske råvarer, med inspiration fra det nordiske køkken, og det er alt inden for bl.a. frokostordninger, tapas og brunch menuer, bryllups- og konfirmationsmenuer, julefrokost- og nytårsmenuer samt selskabsmenuer generelt. Catering4u tilbyder også arrangementer i huset med op til 50 personer.

Tak til Catering4u for sponsoratet og støtten til Ølstykke FC.

Besøg Catering4u på deres hjemmeside – klik her - eller deres facebookside – klik her.

Støt Catering4u – de støtter Ølstykke FC !

 

Nyt fra seniorafdelingen
10. marts kl. 09:43 2 brændte straffespark og 4-2 sejr over AB
Nyt fra seniorafdelingen
28. februar kl. 12:18 Fin indsats af ØFC’s Damesenior i anden træningskamp
Nyt fra OldBoys afdelingen
28. februar kl. 10:00 Har du lyst til at spille Oldboys- eller Veteranfodbold - så har ØFC et tilbud til dig !
Nyt fra seniorafdelingen
24. februar kl. 13:52 Lyngby BK vs ØFC herresenior 1
Nyt fra seniorafdelingen
19. februar kl. 15:37 Status opstart ØFC Kvindesenior Sjællandsserien
Nyt fra seniorafdelingen
16. februar kl. 15:10 Anføreren har ordet !
Nyt fra seniorafdelingen
09. februar kl. 13:24 2-0 er den farligste føring
Nyt fra seniorafdelingen
03. februar kl. 09:04 Remis i første træningskamp mod Hundested IK fra sjællandsserien

Senior

Sportschef
profilepic
Michael Hansen
Holdleder
ingen img
Jesper Lindehøj Jensen
Træner herresenior
ingen img
Nicklas Engslev Hansen
Træner herresenior
ingen img
Christoffer Støvring
Træner U19-ungsenior
profilepic
Jonathan Siwert
Træner Kvindesenior
profilepic
Henrik Iversen