Menu

ØFC Kvindesenior 1 slutter sæsonen af med 3-2 sejr over rækkens nr. 1.

image ØFC's dobbelt målscorer, i kampen mod topholdet Greve Fodbold, Nina Druedal. Sponsor: Journalist og Fotograf Claus Birch. Arkivfoto: clausbirch.dk.
27. oktober 2019 kl. 10:39

Ølstykke FC vs Greve Fodbold, Kvindesjællandsserien, lørdag den 26. oktober 2019, kl. 13:30, Ølstykke Stadion: 3 – 2. ØFC målscorere: 18. minut Christine Kelm 1-1, 40. minut Nina Druedal 2-1, 89. Nina Druedal 3-2.

Af træner Line Forsberg Andersen.

Dagens modstander var rækkens nr. 1, Greve, og vi var forberedte på, at vi virkelig ville blive sat på prøve i denne kamp. Greve har leveret en stabil indsats hele sæsonen igennem og kun lukket 7 mål ind i 10 kampe forud for dette opgør. Da Greve ikke ville rykke kampen til et tidligere tidspunkt, og herresenior spillede samtidig på stadion, blev kampen afviklet på anlæggets bane 4 i stiv kuling. Greve havde taget konfetti-rør med i dagens anledning, da de med point mod os kunne sikre sig oprykning. Det skulle vise sig at være tilpas provokerende for pigerne, og vi var alle meget indstillet på, at de ikke skulle tages i brug på Ølstykke Stadion.

Selvom vi mentalt var klar til at levere sæsonens sidste 90’ minutter, kommer vi bagud på et flot langskudsmål allerede i 4’ minut. Greve spiller rigtig god fodbold, og trods deres gennemsnitsalder på kun 17 år har holdet et enormt potentiale, stor fysik, god spilforståelse, og ambitiøse trænere. De sætter sig på kampen fra start af ,og vi må arbejde hårdt for at komme ind i kampen. Ind i kampen kommer vi dog. Kelm leverer en Kelm-special scoring i 18’ minut på en god assist af Druedal, og den scoring er da også nok til at Kelm slutter som rækkens topscorer med 16 scoringer. Vi får brudt flere og flere af Greves opspil, og får flyttet os længere op på banen. Det indløser et hjørnespark i 40’ minut, hvor Anne-Mette finder en knivskarp Druedal, der sikkert scorer på hoved.

Efter pausen kommer Greve på 2-2 på det, som ligner et indlæg, men som alligevel sejler ind i fjerneste hjørne. Lidt uheldig start på en anden halvleg, hvor vi står mere defensivt men forsvarer sindssygt godt. Særligt Wiil på midtbanen får erobret mange bolde og spiller sin bedste kamp i dag. Greve får ikke mange chancer, og vi er i den grad med i spillet. Vi kendte virkelig vores besøgstid i dag, og Drue får kæmpet sig til endnu en scoring i 89’ minut til stor frustration for Greve.

Kampen ender dermed 3-2 til os, og vi er det eneste hold der har scoret mere end 2 mål mod Greve. Kampen sætter et punktum for en meget speciel men virkelig god sæson. Vi er virkelig kommet tæt på hinanden som hold og er meget klar på at bygge på over vinteren, så vi kan have større ambitioner end bare at blive i rækken til næste sæson. Vi slutter af i rækkens øverste halvdel med 19 point, som rækkens anden mest scorende hold og med rækkens topscorer, så vi kan vist godt tillade os at have større ambitioner næste sæson, hvor vi endda også får en del spillere tilbage. Vi er klar til at arbejde hårdt for at være med i toppen af denne række, og mangler nu bare en træner til at tage dette ansvar på sig.

Læs ”Ølstykke FC søger til sæsonen 2020 ny cheftræner til klubbens kvindeseniorafdeling” – klik her.

Se kampfakta og holdopstillinger – klik her.

Se stillingen i rækken – klik her.

Rundens sponsor er Krøyer & Larsen VVS ApS.

Krøyer & Larsen VVS ApS er stiftet i 2002 og har således 17 års erfaring med alt indenfor VVS-arbejde, tagarbejde og ejendomsservice. Firmaet har 12 medarbejdere, der kører i hele København og Storkøbenhavn. Krøyer & Larsen VVS ApS er fleksible og tilpasningsdygtige, så ingen opgaver er for besværlige for dem. Som autoriseret VVS-installatør, er Krøyer & Larsen VVS ApS medlem af Tekniq. Krøyer & Larsen VVS ApS udfører alt indenfor VVS-arbejde, tagarbejde og ejendomsservice.

Krøyer & Larsen VVS ApS er et firma med stor faglig stolthed og sætter derfor en ære i at levere kvalitet til aftalte pris og deadline.

Har du brug for en VVS-installatør, er du er meget velkommen til at bruge telefonnummeret eller kontaktformularen til Krøyer & Larsen VVS ApS.

Besøg Krøyer & Larsen VVS ApS. på deres hjemmeside – klik her.

Støt Krøyer & Larsen VVS ApS. – de støtter Ølstykke FC !

 

Nyt fra seniorafdelingen
10. marts kl. 09:43 2 brændte straffespark og 4-2 sejr over AB
Nyt fra seniorafdelingen
28. februar kl. 12:18 Fin indsats af ØFC’s Damesenior i anden træningskamp
Nyt fra OldBoys afdelingen
28. februar kl. 10:00 Har du lyst til at spille Oldboys- eller Veteranfodbold - så har ØFC et tilbud til dig !
Nyt fra seniorafdelingen
24. februar kl. 13:52 Lyngby BK vs ØFC herresenior 1
Nyt fra seniorafdelingen
19. februar kl. 15:37 Status opstart ØFC Kvindesenior Sjællandsserien
Nyt fra seniorafdelingen
16. februar kl. 15:10 Anføreren har ordet !
Nyt fra seniorafdelingen
09. februar kl. 13:24 2-0 er den farligste føring
Nyt fra seniorafdelingen
03. februar kl. 09:04 Remis i første træningskamp mod Hundested IK fra sjællandsserien

Senior

Sportschef
profilepic
Michael Hansen
Holdleder
ingen img
Jesper Lindehøj Jensen
Træner herresenior
ingen img
Nicklas Engslev Hansen
Træner herresenior
ingen img
Christoffer Støvring
Træner U19-ungsenior
profilepic
Jonathan Siwert
Træner Kvindesenior
profilepic
Henrik Iversen