Menu

ØFC Kvindesenior 1 sikret i Kvindesjællandsserien med sejr søndag i Herlufsholm

image ØFC's Heidi Viborg "man of the match" med 2 scoringer i kampen mod Herlufsholm GF. Sponsor: Journalist og Fotograf Claus Birch. Arkivfoto: clausbirch.dk.
14. oktober 2019 kl. 10:43

Herlufsholm GF vs Ølstykke FC Kvindesenior 1, Kvindesjællandsserien, søndag den 13. oktober 2019 kl. 13:00, Herlufsholm Stadion: 2 - 6. ØFC målscorere: 1. minut Anne-Mette Poulslen 0-1, 45. Heidi Viborg 2-2, 57. minut Cecilie Pauludan Mandsen 2-3, 77. minut Heidi Viborg 2-4, 82. minut Christine Kelm 2-5, 84. minut Nina Druedal.

Af træner Line Forsberg Andersen.
 
I dag var en af de der rigtig fede kampe, som henholdsvis fodboldspiller og træner. Med en sejr mod dagens modstander, Herlufsholm GF, kunne vi sikre os overlevelse i Sjællandsserien med to kampe igen, hvilket ville være en kæmpe sejr for holdet, idet vi i den grad har været udfordret med manglende fast målmand, en smal spillertrup, og en masse faste spillere, som ikke er med denne sæson. Vi kom godt fra start med en 1-0 føring på et hovedstødsmål af Anne-Mette i første minut. Spillet var dog ikke helt optimalt fra vores side af de første 20 minutter af kampen, og vi kommer da også bagud med 2-1 i 16’ minut på de to eneste chancer, som Herlufsholm har i hele kampen. Pigerne får kæmpet sig ind i kampen, og vi får brændt en del chancer - mest af alt pga en stærk målmand på modstanderholdet. Deres målmand får dog gult kort i 42’ minut på en aktion, der vel tangerer til et rødt kort. Det udnytter pigerne i sidste sekund før pausefløjtet, hvor Viborg scorer til 2-2 ved endnu et hovedstødsmål.
 
Anden halvleg sidder vi på alt spillet og holder Herlufsholm fuldstændig fra at blive farlige. Vi spiller fornuftig hurtig fodbold, og kæmper en brag kamp i samtlige nærkampe. I 57’ minut bringer en hårdtkæmpende Cecilie Madsen os på 3-2 på et flot langskud. I 77’ minut bliver det så dagens man of the match, Viborg, der endnu en gang sætter sig selv på måltavlen - denne gang ved et skud, der rettes lidt af undervejs. Rækkens topscorer, Kelm, ville selvfølgelig ikke nøjes med en sejr uden at have scoret. Hun når da også lige at præstere en klassisk Kelm-scoring i 82’ minut, hvor hun sætter hele Herlufsholm-forsvaret med sin hurtighed og stille og roligt får udplaceret målmanden. I 84’ minut bliver det så Druedal, der får sat bolden i nettet og får sat punktum for en magtdemonstration i anden halvleg.
 
Vi beviser, at vi er et hold, der normalt hører til i toppen af denne række. Kampen ender med en solid 6-2 sejr og vi går nu to svære kampe i møde - nu heldigvis med ro i sindet ift. overlevelse i rækken.  
Se kampfakta og holdopstillinger - klik her.
Se stillinen i tabellen - klik her

Rundens sponsor er Ølstykkefirmaet BLIK-SPRUTTEN VVS, aut. Gas, -vand og sanitetsmester, v/Henrik Rasmussen. BLIK-SPRUTTEN VVS udfører alle former for opgaven inden for vvs, naturgas, ejendomsservice, skifertag, tagrende, tagpap og blikarbejde. God service og højt kvalitetsniveau har været nøgleorden siden firmaets start. De kan derfor trygt overlade Deres næste opgave til BLIK-SPRUTTEN VVS.

BLIK-SPRUTTEN VVS har leveret vvs-arbejdet i ØFC salgsbod på stadion.

Tak til BLIK-SPRUTTEN og Henrik Rasmussen for støtten til ØFC.

Støt BLIK-SPRUTTEN VVS - de støtter ØFC !

Nyt fra seniorafdelingen
10. marts kl. 09:43 2 brændte straffespark og 4-2 sejr over AB
Nyt fra seniorafdelingen
28. februar kl. 12:18 Fin indsats af ØFC’s Damesenior i anden træningskamp
Nyt fra OldBoys afdelingen
28. februar kl. 10:00 Har du lyst til at spille Oldboys- eller Veteranfodbold - så har ØFC et tilbud til dig !
Nyt fra seniorafdelingen
24. februar kl. 13:52 Lyngby BK vs ØFC herresenior 1
Nyt fra seniorafdelingen
19. februar kl. 15:37 Status opstart ØFC Kvindesenior Sjællandsserien
Nyt fra seniorafdelingen
16. februar kl. 15:10 Anføreren har ordet !
Nyt fra seniorafdelingen
09. februar kl. 13:24 2-0 er den farligste føring
Nyt fra seniorafdelingen
03. februar kl. 09:04 Remis i første træningskamp mod Hundested IK fra sjællandsserien

Senior

Sportschef
profilepic
Michael Hansen
Holdleder
ingen img
Jesper Lindehøj Jensen
Træner herresenior
ingen img
Nicklas Engslev Hansen
Træner herresenior
ingen img
Christoffer Støvring
Træner U19-ungsenior
profilepic
Jonathan Siwert
Træner Kvindesenior
profilepic
Henrik Iversen