Menu

Girl-power gav endelig 3 point

image ØFC's Nina Druedal er tilbage efter skadespause med scoring på straffe i sejren over FC Bella. Sponsor: Journalist og Fotograf Claus Birch. Arkivfoto: clausbirch.dk.
29. september 2019 kl. 10:06

FC Bella vs Ølstykke FC Kvindesenior 1, Mørkhøj Skole, lørdag den 28. september 2019 kl. 13:30: 0 – 2. ØFC’s målscorere: 0-1 Nina Druedal (straffe) 80. minut, 0-2 Christine Kelm 90. minut.

Af træner Line Forsberg Andersen.

Det var med blod på tanden, vi i dag gik til kamp ude mod Bella. Efter nederlag på nederlag i de sidste fire kampe, og en stor frustration blandt spillerne efter nederlaget til Vipperød i torsdags, hvor vi brænder adskillige 100 procent chancer og klart skulle have vundet, var det mere end forløsende endelig at tage de tre point.

Vi går til kampen med store udfordringer, idet vi kun er 12 mand heriblandt 2 u18 spillere, der er dermed to debut på seniorscenen, og uden vores faste makkerpar i midterforsvaret. Der måtte roteres lidt rundt på pladserne. Det viste sig heldigvis at blive løst særdeles godt af spillerne.

Vi presser på hele første halvleg, og er tæt på at score flere gange. Vi spiller dog på en meget kort skolebane, hvor deres målmand kom langt ud, og vores hidtil farligste våben med at sende Kelm dybt blev derfor svært at udnytte i denne kamp. Lige inden pausen får Bella fortjent udvist en spiller, der hellere vil slås end spille fodbold.

Vi presser fortsat på i anden halvleg og spiller i perioder fin fodbold og i andre perioder meget kaotisk fodbold. Kelm får dog driblet sig ind i feltet og bliver nedlagt, hvorefter vi får straffe. Det scorer vores alderspræsident, Druedal, selvfølgelig på, og den står dermed 1-0. Grundet Bellas udvisning sidder vi på alt spillet, og Kelm når da også lige at bringe sig selv på måltavlen i sidste minut (for intet mindre end 9. gang denne sæson).

Kampen ender fortjent 2-0 til os. Pigerne skal have stor ros for deres mentale indstilling. Det er svært at blive ved at gå til kamp med oprejst pande, når man har tabt fire kampe i træk og vel i virkeligheden skulle have haft point i mange af de kampe. Men de beviser endnu en gang, at vi hører til i denne række, selv med en meget smal og udfordret trup.

Se kampfakta og holdopstillinger – klik her.

Se stillingen i tabellen – klik her.

Rundens sponsor er AGA Industrielle gasser.

AGA er Nordeuropas førende industrigasselskab, og den foretrukne partner for kunder på tværs af en lang række brancher. AGA er Nordeuropas førende industrigasselskab, og den foretrukne partner for kunder på tværs af en lang række brancher. Selskabet har et omfattende program af industrigasser, specialgasser, udstyr og teknisk support. AGA er også en pålidelig leverandør af LNG og biogas. Til private hjem tilbyder AGA danskvandsprodukter. AGA hjælper kunderne med at skabe værditilvækst og en mærkbar konkurrencefordel. Ved hjælp af innovative gasanlæg kan AGA forbedre produktiviteten, sikkerheden og konkurrenceevnen på en miljøgavnlig måde.

Besøg AGA på deres hjemmeside og læs om virksomheden og deres produkter – klik her eller på logoet.

 

Nyt fra seniorafdelingen
10. marts kl. 09:43 2 brændte straffespark og 4-2 sejr over AB
Nyt fra seniorafdelingen
28. februar kl. 12:18 Fin indsats af ØFC’s Damesenior i anden træningskamp
Nyt fra OldBoys afdelingen
28. februar kl. 10:00 Har du lyst til at spille Oldboys- eller Veteranfodbold - så har ØFC et tilbud til dig !
Nyt fra seniorafdelingen
24. februar kl. 13:52 Lyngby BK vs ØFC herresenior 1
Nyt fra seniorafdelingen
19. februar kl. 15:37 Status opstart ØFC Kvindesenior Sjællandsserien
Nyt fra seniorafdelingen
16. februar kl. 15:10 Anføreren har ordet !
Nyt fra seniorafdelingen
09. februar kl. 13:24 2-0 er den farligste føring
Nyt fra seniorafdelingen
03. februar kl. 09:04 Remis i første træningskamp mod Hundested IK fra sjællandsserien

Senior

Sportschef
profilepic
Michael Hansen
Holdleder
ingen img
Jesper Lindehøj Jensen
Træner herresenior
ingen img
Nicklas Engslev Hansen
Træner herresenior
ingen img
Christoffer Støvring
Træner U19-ungsenior
profilepic
Jonathan Siwert
Træner Kvindesenior
profilepic
Henrik Iversen