TMB Musikforening støtter ØFC Ungdom med flot pengegave

image Forrest fra venstre ses: Agnes Illemann TMB, Angelina og Frederikke UA piger, Ronaldsan og Malte UA drenge, formand for TMB Allan Vain. Bagerst fra venstre ses: UA pigeformand Andreas Bakbøl, TMB kasserer Tage Svendsen, TMB næstformand Ole Valin, Steen Illemann TMB, UA drengeformand Jacob Dietzer-Fog, ØFC-formand Michael Hansen. Foto: clausbirch.dk.
27. februar 2019 kl. 16:44

Onsdag den 27. februar kl. 14:00 var TMB Musikforening i gavehumør og var mødt op hos ØFC Ungdom, som fik overrakt et gavehævekort på 11.133,34 kr. De glade modtagere var repræsenteret af fire ungdomsspiller fra henholdsvis pige- og drengeafdelingerne, UA pigeformand Andreas Bakbøl, UA drengeformand Jacob Dietzer-Fog og formand Michael Hansen.

TMB Musikforening var repræsenteret af formand Allan Vain, næstformand Ole Valin, berstyrrelsesmedlem Agnes Illemann, bestyrelsesmedlem Steen Illemann og kasserer Tage Svendsen.

TMB Musiksforening er en ”non profit” forening. Derfor uddeler foreningen deres overskud til velgørende formål som støtte til ungdommen.

Hvad kan være mere rigtigt end at støtte ungdommen, sagde formand Allan Vain ved overrækkelsenf pengegaven , der fandt sted i ØFC’s klubhus. Vi har haft fest og glæde med vores musikarrangementer, da vi samlede penge sammen, og så synes vi i bestyrelsen, at pengene skal fortsætte med at glæde. Og hvad er mere dejligt end at glæde nogle unge mennesker, der dyrker sport.

Formand Michael Hansen lovede TMB Musikforening, at man i ØFC nok skal holde fast i glæden ved pengene. I en fodboldklub som vores, er der brug for alle de økonomiske midler vi kan skrabe sammen. Vi er rigtig glæde for, at TMB støtter vores ungdom, og det takker vi og jeg TMB mange gang for.

TMB Musikforening er stiftet 2013 af folk, der holder af god pigtrådsmusik fra 60’er musik og holder af at spille 60’er live-musik. TMB er forkortelsen for musikforeningens husorkester ”The Mean Beats”, hvor også flere af musikerne er sammenfaldende med foreningens bestyrelsesmedlemmer. Musikarrangementerne afholdes på Græsted gård i Ølstykke, som ofte med spisning og dans. Ud over husorkesteret ”The Mean Beats” spiller andre liveorkestre også til musikarrangementerne. Bl.a. har Thel Cliffters været på besøg.

Sidder man nu og tænker, at det det lyder rigtigt dejligt med en god gammeldaws 60’er fest, så er det muligt at deltage ved at købe billet. Det går man på musikforenings hjemmeside, hvor man også kan se kommende arrangementer. Det er også muligt at blive medlem af TMB Musikforening. Er du nysgerrig kan du klikke på linket her under og besøge TMB Musikforening på deres hjemmeside.

TMB Musikforening’s hjemmeside: http://www.tmb-musik.dk/

Glæde ØFC'ere, der præsenterer den flotte pengegave fra TMB Musikforening. Fra venstre: UA pigeformand Andreas Bakbøl, Angelina og Frederikke UA piger, Ronaldsan og Malte UA drenge og UA drengeformand Jacob Dietzer-Fog. Foto: clausbirch.dk.