Styrk frivilligheden i din klub - hæfte fra DBU Sjælland med arktikel om ØFC's Forældreklub

14. november 2018 kl. 12:23

De frivillige i en fordboldklub er altafgørende for klubbens eksistens. Sådan er det også for Ølstykke FC. Alle Jer frivillige trænere, holdledere, forældre, udvalgsmedlemmer, Jer, der vasker fodboldtøjet, bager en kage eller hjælper til et stævne gør en forskel, der skaber klubben.

Frivilligheden er i dagens Danmark stærkt udfordret af mange andre tilbud og ativiteter i samfundet. DBU Sjælland har sat fokus på frivilligheden og har til det udgivet et inspirationshæfte, der skal være med til at styrke frivilligheden i klubberne - OGSÅ i ØFC !

I hæftet på side 13 er der en artikel med ØFC's næstformand Flemming Wiil-Andersen, der fortæller om Forældreklubben, som han i en årrække var formand for. Det er værd at bruge et par minutter på at læse om Flemming og Forældreklubben - og måske få inspiration til at styrke frivilligheden i ØFC.

Kig i inspirationshæftet - klik her.

ØFC's næstformand Flemming Wiil-Andersen i aktion for ØFC's Forældklub til DBU' Sjælland's Final4 stævne sommeren 2018.