SÆLG DIN BOLIG HOS ESTATE EGEDAL og støt DIT hold og DIN klub !

13. juni 2019 kl. 12:59

FÅ RABAT PÅ

DIT BOLIGSALG OG STØT

DIT HOLD OG DIN KLUB

Estate Egedal – Forland & Kruse og ØFC Fodbold har indgået aftale om sponsering af klubben samt aftale om rabat til dig, når du sælger din bolig hos Estate. Det gælder for aftalen, at du eller et familiemedlem skal være medlem af ØFC Fodbold.

Når du sælger din bolig hos Estate Egedal – Forland og Kruse får du en markedsføringsrabat på kr. 5.000,00,-. Beløbet trækkes fra det samlede vederlag, du ellers skulle betale ved salg af din bolig.

Når din bolig er solgt, yder Estate Egedal – Forland og Kruse samtidig et sponsorbidrag på kr. 5.000,-. Beløbet fordeles med et bidrag på kr. 4.000,-til et af dig specifikt valgt hold og et bidrag på kr. 1.000,- til klubben.

Du får således både rabat på salgsomkostningerne

OG støtter DIT hold og DIN klub!

Er du interesseret i at spare penge på boligslaget og samtidig støtte dit hold og din klub, skal du kontakte Besøg Estate Egedal – Forland & Kruse på mail på 3660@estate.dk.

Har du spørgsmål til aftalen kan du kontakte ØFC's kontatktperson til aftalen via kontoret - klik her.

Besøg Estate Egedal – Forland & Kruse på deres hjemmeside - klik her.

Besøg Estate Egedal– Forland & Kruse på deres Facebookside - klik her.

Egedal Centret 95E, 3660 Stenløse

Telefon 4717 6666, E-mail 3660@estate.dk www.estate.dk