ØFC deltager også i Høstnatten 2019 i Ølstykke

image ØFC's næstformand og "event-driver" Flemming Wiil-Andersen deltager med ØFC i Høstnatten 2019.
19. august 2019 kl. 09:37

Traditionen tro deltager ØFC også i år fredag den 6. september fra kl. 16:00 i Høstnatten 2019 i Ølstykke Stationsby.

ØFC stiller op med telt, hvor der fra grill sælges grill-medister fra Centerslagteren i Egedal Centret. Det er ØFC’s seniorspillere både kvinder og herrer, der bemander grillen og Bylaugets Ølbod.

I ØFC’s telt kan man også møde medlemmer af klubbens Event-udvalg og repræsentanter TMB Musikforening, der reklamere for årets halbal ”Elvis Tribute” i Ølstykkehallen lørdag den 5. oktober, som der er mulighed for at købe billetter til.

Læs mere om Elvis Tribute – klik her eller gå direkte til køb af billetter – klik her.

ØFC’s næstformand og ”event-driver” Flemming Wiil-Andersen fortæller, ”at alle der deltager fra klubben glæder sig rigtig meget til Høstnatte 2019. ØFC har jo deltaget gennem alle årene, hvor Høstnatten har eksisteret, og det er altid hyggeligt at stå i ØFC-boderne. Vi har det hyggeligt sammen i boderne og får talt og hygget rigtigt meget med gæsterne og de andre stadeholdere. Det er blevet en tradition i klubben, som vi hvert år ser frem til at deltage i. Og så er det også rigtigt godt, at være med til at skabe noget liv i Ølstykke’s gader. Vi har brug for sammenhold og får at bakke op om hinanden i lokalsamfundet. Så håber jeg, at rigtig mage af ØFC's medlemmer og venner kigger forbi vores telt og får en snak og grill-medister og en en øl eller varnd. Tusind tak til Ølstykke Bylaug for år efter år at afholde Høstnatten”.

Besøg Ølstykke Bylaug på Facebook - klik her.

Her lidt stemningsbilleder fra tidligere år: