ESTATE EGEDAL – FORLAND & KRUSE - tror på fremtiden!

16. marts 2020 kl. 09:31

Det er dejligt at have partnere og sponsorer, som holder fast i håbet og tror på fremtiden. Dem har vi i Ølstykke FC heldigvis mange af, og én af de sponsorer er ESTATE Egedal, som her i den svære Corona-tid har gentegnet deres sponsorat i Ølstykke FC. Tak til ESTATE EGEDAL og FORLAND & KRUSE.

Aftalen med ESTATE EGEDAL er uændret og forsætter på sammen fordelagtige vilkår for Ølstykke FC og medlemmerne som tidligere. Det betyder, at aftalen om bonus til holdene og klubben i forbindelse med boligsalg gennem ESTATE EGEDAL fortsætter.

FÅ RABAT PÅ
DIT BOLIGSALG OG STØT
DIT HOLD OG DIN KLUB

ESTATE EGEDAL – FORLAND & KRUSE og ØFC Fodbold har indgået aftale om sponsering af klubben samt aftale om rabat til dig, når du sælger din bolig hos ESTATE EGEDAL. Det gælder for aftalen, at du eller et familiemedlem skal være medlem af ØFC Fodbold.

Når du sælger din bolig hos ESTATE EGEDAL – FORLAND & KRUSE får du en markedsføringsrabat på kr. 5.000,00,-. Beløbet trækkes fra det samlede vederlag, du ellers skulle betale ved salg af din bolig.

Når din bolig er solgt, yder ESTATE EGEDAL – FORLAND & KRUSE samtidig et sponsorbidrag på kr. 5.000,-. Beløbet fordeles med et bidrag på kr. 2.500,-til et af dig specifikt valgt hold og et bidrag på kr. 2.500,- til klubben.

Du får således både rabat på salgsomkostningerne
OG støtter DIT hold og DIN klub!

Er du interesseret i at spare penge på boligslaget og samtidig støtte dit hold og din klub, skal du kontakte Besøg ESTATE EGEDAL – FORLAND & KRUSE på mail på 3660@estate.dk.

Har du spørgsmål til aftalen kan du kontakte ØFC's kontatktperson til aftalen via kontoret - klik her.

Besøg ESTATE EGEDAL – FORLAND & KRUSE på deres hjemmeside - klik her.

Besøg ESTATE EGEDAL – FORLAND & KRUSE på deres Facebookside - klik her.

Egedal Centret 95E, 3660 Stenløse
Telefon 4717 6666, E-mail 3660@estate.dk www.estate.dk